Spam: Bluebiz / KLM; Vil du bli den mest populære personen i selskapet?

Skrevet av Rune fre, 01/12/2006 - 21:19

Tja, nå er det ikke all verdens med personer i dette selskapet.
Jeg er populær nok hos meg selv fra før av, så dette pisspratet er unødvendig.
Men greit å vite hvilke selskaper man ikke skal fly med i framtida.
Min adresse høstet fra Brønnøysundregistrene. Det hjelper tydeligvis ikke å krysse av for at man ikke ønsker reklame når man registrerer et eller anna i Brønnøysundregistrene.

Nå er vel dette strengt tatt ikke nordisk spam, men når KLM har tatt seg bryet med å oversette til norsk, får jeg gjøre et unntak.

Headere (tung redigering), pisspratet i selve e-posten gjentas ikke:

Return-path: <besides_purple@mailitdirect.com>
Envelope-to: [slettet]
Delivery-date: Fri, 01 Dec 2006 [slettet]
Received: from [slettet] by che.c0d3w4lk3r.com with local-bsmtp 
        (Exim 4.52)
	id 1GqCrH-0008Rq-78
	for [slettet]; Fri, 01 Dec 2006 [slettet]
Received: from [82.192.72.54] 
        (helo=mail1.mailitdirect.com ident=postfix)
	by che.c0d3w4lk3r.com with esmtp (Exim 4.52)
	id 1GqCrG-0008Rl-E8
	for [slettet]; Fri, 01 Dec 2006 [slettet]
Received: from MAILITDIRECT (unknown [192.168.1.51])
	by mail1.mailitdirect.com (Postfix) with SMTP id 2D9384538F
	for <[slettet]>; Fri,  1 Dec 2006 [slettet] (CET)
From: KLM BlueBiz <besides_purple@mailitdirect.com>
To: [slettet]
Subject: Vil du bli den mest populære personen i selskapet?
Reply-To: noreply@klm.com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/html
PartID: 527
Message-Id: <[slettet]@mail1.mailitdirect.com>
Date: Fri,  1 Dec 2006 [slettet] (CET)

Diverse i spammen:
http://bluebiz.besidespurple.com
www.klm.com/bluebiz
http://www.mailitdirect.com/

Mailen sendt fra 82.192.72.54, mailitdirect.com som hoster hos leaseweb.
Ip-adressen behøring blokkert for hva enn mailitdirect må finne på i framtida.
Jeg tar forresten liksågodt hele 82.192.72.0 - 82.192.72.255 med i samme slengen.