Adresser registrert i Brønnøysundregisteret er tydeligvis fritt vilt. Eventuelt høstet fra websider.
Jeg har uansett ikke vært i kontakt med denne spammeren tidligere.
linuxreviews.org liker dem heller ikke:
"/^.*adma24.no/ REJECT spam id 2043 - know spam sender"
Bruker intellicontact.
"Received: from drone2.cary0.icpbounce.com ([209.34.224.72])"
Hostet av enivest.no / zet.no, 217.149.126.163
Innhold
From: admaNORSTEDTS <petter.wiik@adma24.no>
Subject: Vil dere bli admaNORSTEDTS Forhandler?
X-ICPINFO:Til potensielle samarbeidspartnere!
Moss, 23.april 2007
Vi søker Forhandlere
Vi søker forhandlere over hele landet til våre web-baserte løsninger for utarbeidelse av juridiske
dokumenter for rådgivnings- og bedriftsmarkedet. Vårt strategiske mål er at alt salg av våre løsninger
(nysalg og fornyelser) skal foregå via vårt forhandlernett. Forhandler får dermed en unik mulighet til å
opparbeide seg egen portefølje og løpende inntekter.Vi tilbyr meget gode betingelser:
Nysalg: 80 - 100 % dekningsgrad på nytegnede abonnement
Løpende inntekter: 80 - 100 % dekningsgrad på abonnementsfornyelser
Henvisning av leads/prospects
Som Forhandler står dere fritt til å bestemme vilkår for deres kunder/sluttbrukere.Krav til Forhandler:
Som forhandler vil dere bli vårt viktigste redskap for å nå ut til nye og eksisterende kunder,
og vi vil gjøre alt vi kan for å tilrettelegge jobben deres som forhandler på best mulig måte.
En forutsetning for dette er at kvaliteten på våre forhandlere er høy, derfor ønsker vi kun
seriøse forhandlere med godt renommé og kjennskap i og til næringslivet i sitt område.
Du/dere er:Forhandler av IT/WEB-løsninger for bedrifts- rådgivningsmarkedet
Utviklere av IT/WEB-løsninger for bedrifts-/rådgivningsmarkedet med
eget salgsapparat
Rådgivnings-/konsulentfirma med eksisterende kunde-/klientportefølje<http:||click.icptrack.com/icp/relay.php?r[cut]
http%3A%2F%2Fwww.adma24.no%2Fdefault.asp%3Fpage%3D[cut]>
Dere finner mer informasjon herMed vennlig hilsen
admaNORSTEDTS ©
Petter Wiik
Redaktør - daglig leder
Web: <http:||click.icptrack.com/icp/relay.php[cut]&destination= http%3A%2F%2Fwww.adma24.no%2F>http://www.adma24.no/
E-post: <mailto:petter.wiik@adma24.no>petter.wiik@adma24.no
Telefon: 906 66 607
Storgaten 1, 1531 MossThis message was sent from admaNORSTEDTS to [adresse høstet fra Brønnøysund/tidligere websider]. It was sent from: The Legal Publisher admaNORSTEDTS, Storgaten 1, Moss, Mo 1520, Norway. You can modify/update your subscription via the link below. <http://www.intellicontact.com>
To be removed click here
Du blir Forhandler med stor F, det er jo Flott!
Jeg grubler litt på hva de mener med uttrykket "The Legal Publisher admaNORSTEDTS".
Legalt kan det gjerne være for meg, men spam er det åkkesom.
"En forutsetning for dette er at kvaliteten på våre forhandlere er høy, derfor ønsker vi kun
seriøse forhandlere med godt renommé ...."
Tro om spammere blir mottatt med åpne armer?

