I en av postboksene mine i dag:
Du mottar denne henvendelsen da en potensiell kunde har besøkt deres firmaprofil inne på www.finnalle.no
Vi oversender automatisk ut denne mailen med dokumentasjon på vedkommende som har besøkt deres firmaprofil.
Firmaprofil: Adesign Rune Persson
Søkemotor: www.google.no
Søkt på: rune persson
Søkt fra: Oslo
Søketidspunkt: 2009-11-17 19:24:57
Nettleverandør: Catch Communciations ASA
Gratis oppdatering og endring av deres informasjon Klikk her (inkludert 6 søkeord)
Med vennlig hilsen
Supportavdelingen
http://www.finnalle.no
Med følgende svar fra meg:
Jeg har aldri opprettet en "informasjonsside" hos finnalle.no. Og gjør selvfølgelig regning med at dere sletter den.
Jeg har aldri bedt om å bli spammet av dere når noen besøker en "informasjonsside" hos finnalle.no som jeg ikke har opprettet.
Og gjør selvfølgelig regning med at dere ikke spammer meg i framtida.
Dere spammer en personlig adresse som jeg lurer litt på hvor dere har hentet.
Men jeg lurer ikke nok til å la være å blokkere e-post fra @finnalle.no (og forsåvidt @cidet.net).
(CC forbrukerombudet, til info)
Spammen kom via 193.93.221.6, helo=d1.cidet.net.
Tydeligvis noe som kaller seg osloisp.no, 193.93.220.0 - 193.93.223.255.
Jeg fant det tryggest å blokke e-post derfra også.
Norske ISP tillater det meste, så inntil jeg vet om dusten ikke er kunde der lenger er det tryggest å unngå e-post derfra.
Jeg endrer ikke oppføringer som jeg ikke har lagt inn selv.
Og finalle.no oppdaterer tydeligvis ikke sin info mot Brønnøysundregistrene.
Med det resultat at de spammer en personlig e-postadresse.
Tydelig tegn på useriøse hobbyfolk.
Styr unna.

